Edzés fenékre? Így lehet igazán formás a popsid!

Az edzés fenékre minden fogyókúrázótól nagy figyelmet és önkontrollt igényel, hiszen egy olyan kényes testrészről van szó, amelyik csak nagyon-nagyon nehezen hozható formába.
Fontos ugyanakkor tudni azt is, hogy edzéssel nem igazán tudjuk fogyasztani hátsó felünket, ahhoz ugyanis minden esetben valamilyen zsírégető diéta is szükségeltetik, máskülönben csak a popsinkban megtalálható izmokat erősítjük, ami inkább az alakformáláshoz kell, tehát lapos is it ok to buy from india pharmacy fenék esetén könnyedén kerekdeddé tehetjük a kérdéses testrészt. Hogy milyen gyakorlatok szükségesek ahhoz, hogy az edzés fenékre való hatása a lehető legjobb legyen, és diétával párosítva gyors hatást érjen el?
Lássuk!
Évszázados módszer, de már a múlt században is használták a lépcsőzés technikáját, ami az egyik legjobb popsi-formáló gyakorlatok egyike. Az edzés fenékre ezáltal nem csak egyszerű, hanem hatásos is, sőt mi több, nem csak hátsó felünket, hanem combjainkat is megmozgathatjuk általa.
Amikor csak tehetjük, éljünk a lehetőséggel, így akár otthon, akár a munkahelyen, mindig válasszuk a lépcsőzést a lift helyett.
Ha nincs lépcső, akkor sem kell aggódni, az edzés fenékre ugyanis akkor is megvalósulhat, sőt mi több, ugyanolyan hatásos . Nem kell hozzá más csak egy kis sámli, vagy dobogó, amire biztonsággal fel-le lépkedhetünk néhány viaca for man for sale percen keresztül. Ha ritmikus zenére legalább 15-20 percig lépegetünk fel-le a kis emelvényről, egy diétával karöltve formába hozhatjuk fenekünket.
Ha a lépcsőzés technikáját semmiképpen sem tudjuk kivitelezni, illetve alkalmazni, de szeretnénk, ha az edzés fenékre valósulna meg, abban az esetben alkalmazzuk a guggolást, amihez semmiféle segédeszköz vagy helyszín nem szükséges.
A guggolás nagyon általános edzésmódszer, azonban mégis csak nagyon kevesen végzik helyesen.
Amennyiben ugyanis a gyakorlat a papírforma szerint kerül kivitelezésre, akkor az edzés fenékre való hatása elementáris erejű lesz, sőt mi több, közben combjainkat és hasizmainkat is alaposan megdolgoztathatjuk.
Hogy milyen a helyes guggolás?
Nos, álljunk csípőszéles terpeszbe, majd ne térdből ereszkedjünk le, hanem végezzünk olyan mozdulatot, mintha leülnénk, de nem ülünk le, a talajjal bezárt vízszintben ugyanis megállunk, megtartjuk magunkat, és visszaemeljük testünket a kiinduló terpeszbe.
Az edzés fenékre kitűnően kivitelezhető mindemellett csípőemeléssel is.
Ez egy rendkívül egyszerű, de annál hatásosabb gyakorlat, amivel megizmosíthatjuk fenekünket. Kivitelezése rendkívül egyszerű! A kiinduló pozíció a hanyattfekvés, amelyben lábainkat talpra húzva, csípőszéles terpeszben helyezzük el. A canada buproprion no prescription gyakorlathoz megbillentjük medencénket úgy, hogy a derekunk a földön maradjon, és ebben a pózban megfeszítjük farizmainkat, valamint hasizmunkat is. Ha ez megvolt, visszaengedjük magunkat a talajra, és ismételjük a gyakorlatot.
Talán kevesen tudják, de a fenék edzésének egyik legjobb módszere az elhangzottak mellett a kerékpározás.
Teljesen mindegy, hogy szobabiciklin vagy a szabadban, valódi kerékpáron kivitelezzük-e, de segítségével olyan kardio edzést nyújthatunk egész szervezetünknek, ami fenekünkön fejti ki a legjobb alakformáló hatást.
Ha azt akarjuk, hogy a kerékpáros edzés fenékre hasson newhealthyman coupons or free mailing a leginkább, tekerjünk a legnehezebb fokozaton, és ne kerüljük el az emelkedőket, sőt mi több, inkább birkózzunk csak meg velük bátran, hiszen így érhetjük el a legjobb hatást, amit majd az izomláz is igazolni fog.